Hesabını sil
Hesabını silince profilin, fotoğrafların, eşleşmelerin, mesajların, gönderilerin, şikayetlerin ve satın alma kayıtların Luvi’den hemen silinir. Bu geri alınamaz. Güvenlik ve olay kayıtları (IP adresi, ülke, uygulama olayları) Gizlilik ve KVKK Aydınlatma Metni’nde yazan süre boyunca tutulabilir.
Aboneliğin varsa: hesabını silmek Google Play aboneliğini durdurmaz. Önce Google Play’de Ödemeler ve abonelikler → Abonelikler bölümünden iptal et.
Uygulamada
Profil sekmesini aç, en alttaki Hesabımı sil düğmesine dokun.
Bu sayfada
Önce Google hesabınla giriş yap, sonra bu sayfaya geri gel.
Giriş yapGiriş yapamıyor musun?
Luvi’ye girdiğin Google hesabına artık ulaşamıyorsan, herhangi bir adresten [email protected] adresine yaz. Hesabın senin olduğunu doğruladıktan sonra hesabını sileriz.